УКР РУС

Бойовий камбек у Пармі, в Чезені сухо. ВІДЕО

8 березня 2012 Читать на русском

Найбагатшим на голи із трьох зіграних сьогодні перенесених поєдинків став матч на "Енніо Тардіні", де "Парма" та "Фіорентина" видали справжнє гаряче видовище.

Якщо у першому половині був нуднуватий розігрів, де команди створили по одному моменту, але пармезанці свій реалізували (з пасу Джовінко Окака Чука реалізував вихід віч-на-віч з добивання після свого ж удару в Боруца), то в другому глядачі стали свідками спектаклю. Причому він вмістив усе - від голів та безшабашної гри на будь-який результат майже без центра поля до жовтих карток, зіткнень, провокацій та відміненої червоної, адресованої Бехрамі, який домігся справедливої відміни такого суворого рішення Ріццолі. А міг Валон стати ледь не рекордсменом, адже першу жовту отримав на 86-й за провокацію вбік "мурахи" Джовінко, який саме готувався виконати пенальті.

Досить несподівано після того, як минула година гри, прокинулася зі сну флорентійська команда. Це спершу Настасіч виграв верхову боротьбу після подачі Варгаса, а потім Черчі вміло реалізував швидку контру. "Фіорентина" мала нагоди збільшити перевагу, але Кассані якогось дива потягнув за футболку Джовінко. Себастьян спочатку не дав себе образити спочатку забіяці Бехрамі, ледь не на голову вищому, проте у стрибку лідер пармезанців міг і дістати волосся противника. А потім впевнено реалізував одинадцятиметровий. Подвійний камбек і закономірна бойова нічия двох хороших рівних команд.

У іншому матчі було багато грубощів і обмаль голів, а конкретніше - повний нуль."Катанія", радше втратила три очки, ніж здобула одне, адже майже весь матч провела у більшості.

"Чезена" - "Катанія" - 0:0

Вилучення: Пуділ, 21 - Альмірон, 90+1

"Парма" - "Фіорентина" - 2:2 (1:0)

Голи: Окака Чука, 28, Джовінко (пен.), 87 - Настасіч, 60, Черчі, 71