УКР РУС

Бойко: Перехід Мораєса? Я б так не вчинив

18 липня 2018 Читать на русском

Воротар київського Динамо Денис Бойко після відкритого тренування команди на НСК Олімпійський розповів про готовність команди до Суперкубку України, про новачків та перехід Мораєса у Шахтар.

Суперкубок України
завершено
-

"Ми в гарному настрої, добре підготувалися на зборах. Тепер все покаже Суперкубок та чемпіонат України. Я вже говорив і повторюю, що дуже щасливий нарешті повернутися до рідного клубу. Підписав контракт і тепер є повноцінним гравцем київського Динамо. І тепер буду робити все для того, щоб Динамо досягало результату, вигравало трофеї, перемагало в кожному матчі.

Динамо презентувало форму на сезон-2018/19

Новачки? Бразильці є бразильці, з гарною технікою, хорошим розумінням гри. Поки більше нічого особливо не можу сказати. Ми ще їх не бачили в офіційних матчах. Мабуть, після офіційних матчів і у преси, і у нас буде якась більш чітка картина. Хлопці хороші, позитивні, добре влилися в колектив, тому я можу побажати їм лише успіху.

Перехід Мораєса в Шахтар? Я не дуже хочу це обговорювати, це йому треба задавати ці питання. Він футболіст і робить свою роботу на футбольному полі, а те, що він перейшов у Шахтар – не знаю... Якщо він казав, що не перейде, тоді це на його сумлінні. Я не хочу це обговорювати. Я б так не вчинив, якщо казати за себе", – сказав Бойко журналістам після завершення тренування та роздачі автографів вболівальникам.