УКР РУС

Бойко: Луческу сказав, що Кубок мій

14 травня 2021 Читать на русском

Голкіпер Динамо Денис Бойко поділився емоціями після перемоги над Зорею (1:0) у фіналі Кубка України.

"Вважаю, вся команда зіграла дуже добре і якісно. Ми досконало розібрали суперника, тому були готові до гри, яку запропонує нам Зоря. На мій погляд, виконали своє завдання на відмінно.

Гол та незабитий пенальті Циганкова у відеоогляді фіналу Кубка України Динамо – Зоря – 1:0

Мірча Луческу ще перед матчем з Колосом підійшов до мене і сказав: "Кубок твій". Тобто, всі подальші матчі у цьому турнірі, в тому числі і фінал, буду грати я. Тож готувався до цього, розумів, що мені буде надано цей шанс. Сподіваюсь, не підвів.

Чи не виникала у мене думка про серію післяматчевих пенальті? Я намагався не думати про це, а концентруватися на моменті, тут і зараз. Але чесно кажучи, після того як Циганков не забив пенальті, я згадав 2012-й рік, коли у фіналі Ліги чемпіонів була схожа ситуація: Баварія вела 1:0 і не забила пенальті, а в кінці гри відзначився Челсі і потім здобув перемогу в серії післяматчевих пенальті. Це у мене добре відклалося в пам'яті, я з невеликою нервозністю згадував цей момент. Але слава богу, все добре закінчилося, ми виграли – це найголовніше.

Чому Циганков не забив пенальті? Хочу зробити величезний комплімент воротареві Зорі – він дуже добре зіграв, все прочитав.

Завдяки чому нам вдалося виграти всі три трофея в сезоні? Завдяки новому тренеру. І вболівальники, і телеглядачі, люди, які розбираються у футболі і навіть ті, хто не розбирається, самі все бачать і розуміють. Очевидно, що заслуга головного тренера у всіх цих перемогах величезна", – цитує Бойка офіційний сайт Динамо.

Динамо – Зоря: Київ ефектно бере рекордний Кубок України – шоу Шапаренка і Ко, надія Шевченка та побиття, що лякає