УКР РУС

Бойко: Чекаємо непростий матч, силовий футбол з великою кількістю боротьби

5 вересня 2018 Читать на русском

Голкіпер збірної України Денис Бойко прокоментував призначення Шовковського у тренерський штаб збірної України та поділився очікуваннями від матчу проти Чехії.

"Зустріч новачків? Ну, як завжди, співати будуть. Їх вже сповістили про цю подію. Колектив у нас хороший, атмосфера супер, так то всім у нас добре.

Прихід Шовковського? Це посилення скоріше не воротарської позиції, а загальної тренерської. Олександр закінчив курси. Я з ним розмовляв і зрозумів, що йому цікаво займатися грою всієї команди, тактичними схемами, загальними тренерськими питаннями. Але, я думаю, людина з таким колосальним досвідом буде підказувати щось і воротарям у міру можливості.

Збірна України офіційно представила нову форму з гаслом "Слава Україні" – революційні зміни

До збірної Чехії вже почали підготовку. Було кілька переглядів. Увечері ще будемо розбирати їх. Все йде за планом, як зазвичай. Думаю, це команда хорошого рівня, на яку потрібно серйозно налаштовуватися.

Збірна України вирушила до Чехії на матч Ліги націй

Кілька людей грає в Європі, потім, ми знайомі з деякими з гри в Лізі чемпіонів зі Славією. Загалом, чекаємо непростий матч, силовий футбол з великою кількістю боротьби", – передає слова Дениса Бойка Dynamo.kiev.ua з посиланням на FootballHub.