УКР РУС

Бойчишин підбив підсумки сезону для Карпат

28 травня 2018 Читать на русском

Головний тренер Карпат Олег Бойчишин розповів про те, що вдалось і що не вдалось досягнути в сезоні 2017/2018.

"До позитиву можна віднести кінцівку сезону. Ми показували таку гру, яка подобається вболівальникам. Навіть, коли ми не вигравали, люди підходили і казали, що, незважаючи на результат, Карпати грають дуже добре. Це приємний момент, який варто відзначити.

Відзначу один негативний момент. Після нашого зимового тренувального збору ми програли у кількох поєдинках. Це були ті матчі, де не можна було цього робити. Однак нам вдалося швидко відреагувати, зробити правильні висновки і внести корективи в організацію гри і згодом досягти бажаного результату.

Карпати – це мій рідний клуб. Тут я виховувався, зростав як особистість, ріс як футболіст і формувався як тренер. Тому це накладає подвійну мотивацію. Я просто не можу підвести свій рідний клуб. Перед кожним тренером постає серйозна відповідальність, однак у мене вона подвійна.

Після останнього туру в інтерв’ю Артем Федецький відзначав силу нашого колективу. Я повністю погоджуюся з ним і підтверджую ці слова. Я цілком задоволений відношенням підопічних, як до справи, так і їхнім ставленням один до одного. Це зіграло ключову роль – гравці об’єдналися заради спільної цілі. У нас сформувався хороший колектив і я вдячний за це хлопцям. Футболісти не ховалися від відповідальності, вони першими зробили крок на зустріч виходу з поганої ситуації", – цитує Бойчишина офіційний сайт Карпат.

Екс-гендир Карпат: Маркевич давав гроші суддям, щоб вони не свистіли