УКР РУС

Боятись треба було не "Шахтаря", а того, що коїться в "Динамо", – Франков

28 серпня 2016 Читать на русском

Член виконкому ФФУ і головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков прокоментував поразку київського "Динамо" від "Ворскли" в 6-м турі УПЛ.

"Десь в середині поточних справ я ляпнув – мовляв, боюся, "Шахтаря", класно грають, поставленно і видовищно. Потім "Шахтар" вилетів від "Янг Бойз", і фраза стала звучати анекдотично – мовляв, де всі ці ваші експерти. А боятися потрібно було – тільки не "Шахтаря", а того, що коїться в "Динамо" і з "Динамо".

Закономірний результат – як мінімум по матчу. До цього йшло. Як трубу рве – спочатку з'являється тоненька цівка води, можна навіть встигнути з хомутиком ... Потім – о-па, і вже тільки перекривати воду. Можна подумати, в попередніх матчах спостерігалася якась гра в стилі "все було добре, і раптом така трагедія"! Просто цього разу і відігратися не вийшло, і взагалі нічого ... Чекаю закликів "Коломійця в збірну".

От тільки вистачить шукати виправдання. Або потрібно визнати, що в команді відбувається щось футбольне, але не дуже пов'язане з тактичними схемами і фізичним станом, або ще чесніше сказати – не ваше діло! І це наша проблема, як ми будемо виглядати в збірній і як – у Лізі чемпіонів!

Що скаже Ребров? Невже про невезіння і нереалізацію хмари моментів? А я б послухав про ставлення гравців до справи, про мотивацію, про майстерність, про селекцію, про те, де наші надії на чудове перетворення! Так всі б послухали. "Ворскла", зауважимо відразу, аж ніяк не все своє ...

Ах так, у нас же немає Драговіча і Хачеріді. Зрозуміло, чому сиплеться оборона, припустимо. Але що заважає атаці – такий доблесній? Адже Громова, Гладкого (знову тішуся надією на перетворення, але звідки ці лестощі лити і де їх взагалі взяти!), Нарешті, Корзуна хтось виглядав, дуже хотів, підписував і радів, що вдалося", – написав Франков у своїй конференції.

"Динамо" – "Ворскла" – 0:2. Відео голів та огляд матчу

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях