УКР РУС

Бос: Ярмоленко зіграв дуже добре, але шкода, що Борусія програла

14 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Борусії Д Петер Бос прокоментував поразку від Тоттенхема (1:3) у Лізі чемпіонів і оцінив гру Андрія Ярмоленка.

"Зрозуміло, що Борусія зіграла не найкращим чином в обороні, команда була недостатньо організованою. Думаю, ми почали матч доволі непогано, контролювали м'яч, домінували, тримали суперника біля їхніх воріт. Однак, коли ти граєш у такому стилі, то за спиною оборонців утворюється багато вільного простору, який ти маєш обороняти. Ми ж не встигали перекривати вільні зони.

Ярмоленко – найкращий гравець Борусії Д у матчі з Тоттенхемом, – WhoScored

Андрій Ярмоленко? Він зіграв дуже добре, як і вся команда. Як команда ми виглядали чудово, особливо у першому таймі. Ми чудово пресингували на чужій половині поля і створювали тиск на Тоттенхем. Зокрема Ярмоленко також добре тримав у напрузі суперника.

Ярмоленко забив дебютний гол за Борусію Д в матчі з Тоттенхемом

Харрі Кейн? Це дуже хороший футболіст. Сильний, насправді сильний. Це можна було побачити у моменті з його другим голом, коли два моїх гравці не впорались з ним.

В Борусії зібрана чудова команда, яка хоче грати у футбол. Шкода, що ми не змогли перемогти у стартовому турі Ліги чемпіонів. Однак все ще попереду. Це лише один матч. Тоттенхему ще належить завітати до нас", – цитує Боса офіційний сайт УЄФА.

Борусія Д програла Тоттенхему, незважаючи на шикарний гол Ярмоленка