УКР РУС

"Борусії" б'ються у Дортмунді, а "Баварія" полює на "орлів". Анонс 11 туру Бундесліги

7 листопада 2014 Читать на русском

Центральне протистояння туру відбудеться вдома у "чорно-жовтих", а чемпіони завітають за перемогою у Франкфурт.

"Герта": Після вильоту з Кубку Німеччини від нижчолігової "Армінії" берлінська команда програла у Падерборні. Щоправда, остання домашня зустріч завершилася перемогою "Герти"  - впав "Гамбурґ" (0:3).

"Гановер": Команда набрала, здається, обертів і взяла курс на гору (шоста у таблиці). Такий стрибок відбувся завдяки двом останнім перемогам над "Айнтрахтом" та "Борусією Д". Перемога дозволить підопічним Тайфуна Коркута навіть про Лігу чемпіонів помріяти.
*************
"Байєр": П'ять безпрограшних ігор у минулому турі розчинила поразка від "Гамбурґа" (0:1), яка відкинула "верстатників" на 5 місце. Перемога над "Зенітом" у Лізі чемпіонів повинна дати заряд на матч першості.

"Майнц": Команда Каспера Юлманда опинилась у глухому куті. Після восьми безпрограшних матчів на старті першості "Майнц" зазнав двох поспіль поразок, причому друге фіаско було вдома від "Вердера" Віктора Скрипника. Перемога знову поверне "05-их" у зону єврокубків.
*************
"Ауґсбурґ": Команда Маркуса Вайнцірля перебуває на гойдалці - успіх чергується з невдачею. "Ауґсбурґ" - єдина команда першості, яка не зіграла унічию. Перед туром команда була на 10 місці.

"Падерборн": Новачки продовжують дивувати. Після 10 турів команда - на 7 місці. Останньою від "Падерборна" полягла "Герта". У поєдинку з "Ауґбурґом" хлопці Андре Брайтенрайтера не проти здобути 5 перемогу.

*************
"Хофенхайм": Команда Маркуса Ґіздоля у минулому турі змушена була змиритися з першою поразкою у чемпіонаті. Команда із Зінсхайма програла прямому конкуренту за друге місце "Борусії М". Однак і четверте місце поки що влаштовує команду.

"Кельн": Після перемог над "Борусією Д" та "Вердером" "цапи" програли вдома "Фрайбурґу" (0:1). Одинадцяте місце напевне радше хитке, з огляду на довгу дистанцію у чемпіонаті.
*************
"Айнтрахт": "Орли" після трьох поразок вряд чекають на перші очки. Вилетіла команда і з Кубку через поразку від "Борусії М". Тепер у гостях - чемпіони!

"Баварія": Підопічним Ґвардіоли нічого страшного не загрожує на вершині турнірної таблиці. Стан без поразок і найбільша кількість забитих голів  - свідчення чемпіонської величі. Перемога минулого туру над "джмелями" забезпечила мюнхенському клубу перевагу від переслідувачів на чотири очка.
*************
"Фрайбурґ": Команда в останньому турі привела до норми дихання, розташувавшись на перехідному місці завдяки перемозі над "Кельном" (1:0). Перед тим була звитяга у Кубку (5:2 над "Мюнхеном"). Криву невдач, здається, перегнули у протилежний бік.

 "Шальке": "Кобальтові" у пошуках стабільності. З Робето ді Матео команда у першості здобула дві перемоги та зазнала однієї поразки. У Лізі чемпіонів також було фіаско. Пора рухатись догори з 8 місця.
*************
"Вердер": З українським "музикантом" Скрипником бременський колектив нарешті знайшов той інструмент, якого бракувало для першої перемоги у першості. Ще одна чарівна скрипка у цьому турі і "музиканти" можуть покинути дно турнірної таблиці.

"Штутґарт": У минулому турі "шваби" вдома зазнали прикрого фіаско від "Вольфсбурґа" (0:4). З 23 пропущеними голами "Штутґарт" з "Вердером" (24 голи) - найвразливіші суперники першості. Зокрема у попередніх чотирьох турах підопічні Арміна Фе пропускали щонаймнше по три голи.
*************
"Вольфсбурґ": "Вовки" завдяки потужній грі і результатам забрали почесний титул переслідувачів "Баварії". П'ять перемог в останніх п'яти матчах!!!  Цікаво, що лише "Баварії" вдалося забити більше за команду Дітера Хекінга.

"Гамбурґ": Мінімальна перемога над "Байєром" дозволила підопічним Джо Цінбауера витягнути трохи голову з турнірної пастки. За 10 турів команда забили лише ... чотири голи.
*************
Центральний матч туру

"Борусія Д": У Лізі чемпіонів - пан, а у національній першості пропав.  У Бундеслізі хлопці Кльопа дають результати нище свого класу. Хто б міг подумати, що після 10 турів "джмелі" перебуватимуть у зоні вильоту з різницею голів мінус 6 і найбільшою кількістю поразок (7). Перемога над "Галатасараєм" в ЛЧ (4:1) знову вселяє надію на позитив у першості.

"Борусія М": "Лошаки" у прекрасій формі. Саме "Борусія М" і "Баварія" не знають смаку поразок у цій першості. У минулому турі підопічні Люсьєна Фавра розібралися зі сусідом у таблиці  "Хофенхаймом" (3:1). Лише через гіршу різницю голів "лошаки" поступились другим місцем "вовкам".