УКР РУС

Борусія М перемогла Гамбург завдяки дублю Рафаеля

15 грудня 2017 Читать на русском

У 17 турі Бундесліги "жеребці" перемогли Гамбург – 3:1.

У попередніх трьох матчах чемпіонату команда Дітера Хеккінга здобула лишень один бал, а Гамбург після 16 турів посідав скромне 16 місце. Борусія з перших хвилин розпочала атакувати ворота суперника. На 6 хвилині "жеребець" Оксфорд метрів з 11 поцілив в поперечину. Наступна атака господарів завершилася голом: Рафаель віддав класний пас на Азара, і Торган не схибив – 1:0. На 21 хвилині Вестергаард заблокував дуже небезпечний удар Хана. Також незадовго до свистка на перерву Мікаель Кюїзонс з-за меж штрафного влучив в стійку воріт гостей.

На 52 хвилині Рафаель черговою шикарною передачею вивів Азара на побачення з голкіпером – Матенья врятував. Відразу після цього "жеребці" помилилися в центрі поля, чим скористався Андре Хан, забивши колишній команді. Посеред другого тайму Пападопулос віддав пас на Гріфо, який виконав асист на колишнього гравця Динамо – 2:1. Згодом бразилець оформив дубль. Наприкінці матчу за Борусію в чемпіонаті дебютував молодий півзахисник.Марсель Бенгер.

"Чорно-білі" піднімаються на четверту позицію. У наступному турі Борусія вирушить до Кельна. Гамбург зіграє проти Аугсбурга.

Чемпіонат Німеччини, 17 тур

Борусія М – Гамбург – 3:1

Голи: Азар, 9, Рафаель, 74, 79 – Хан, 53

Турнірна таблиця Бундесліги