УКР РУС

Реал переміг Борусію завдяки дублю Роналду – Ярмоленко зіграв 90 хвилин

26 вересня 2017 Читать на русском

Дортмундська Борусія програла мадридському Реалу у 2 турі групового етапу Ліги чемпіонів 2017/18. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Голами у матчі відзначилися Бейл, Роналду та Обамеянг. Андрій Ярмоленко провів на полі весь матч, проте відзначитись у воротах мадридців або віддати гольову передачу не зумів.

Борусія та Реал провели суперматч на "Сігнал Ідуна Парк". Команди впродовж всього поєдинку демонстрували високу швидкість та якісну гру, підтверджуючи реноме топ-команд. Вже у дебюті матчу відбувся один із ключових епізодів, який міг вплинути на підсумковий результат. Захисник Реала Серхіо Рамос зіграв рукою у штрафному майданчику, проте суддя не призначив одинадцятиметровий. Після цього гості з Іспанії відкрили рахунок. На 18 хвилини Бейл, потужно пробивши в дотик, забив перший гол у поєдинку.

У першому таймі Реал володів ініціативою, створюючи більше небезпечних моментів, проте й дортмундці не відсиджувались у захисті, раз-у-раз вриваючись у штрафний майданчик "вершкових".

На початку другого тайму Реал подвоїв свою перевагу – відзначився лідер команди Кріштіану Роналду. Проте "джмелі" дуже швидко скоротили відставання у рахунку. Вже через 4 хвилини Обамеянг відгукнувся на передачу Кастро та в дотик перевів м'яч у сітку воріт Наваса. Під завісу зустрічі Роналду оформив дубль, ускладнивши завдання дортмундцям здобути хоча б нічию. Борусія билася до останніх хвилин протистояння, але у підсумку фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу Реала із рахунком 3:1.

Таким чином, після 2 турів Реал із 6 заліковими пунктами лідирує у групі H, а Борусія залишилась на 3-й сходинці, не маючи в активі жодного очка.

Ліга чемпіонів. Група H, 2 тур

Борусія Д – Реал – 1:3

Голи: Обамеянг, 54 – Бейл, 18, Роналду, 50, 79