УКР РУС

Борусія Д визначилась із заявкою на плей-офф Ліги Європи: перед Штегером стояв нелегкий вибір

3 лютого 2018 Читать на русском

Команда Андрія Ярмоленка внесла зміни у свою заявку на єврокубки. Наставник Борусії Петер Штегер змушений був обирати між двома зірковими новачками.

Один із найдорожчих трансферів в історії Дортмунда Мануель Аканджі або орендований у Челсі форвард Міши Батшуаї. Перед учорашнім матчем проти Кельна Штегер поставив на бельгійця, і той віддячив йому дублем у дебютному матчі.

А ось 21-мільйонний новачок не зможе зіграти в Лізі Європи проти Аталанти. Річ у тім, що правила УЄФА дозволяють дозаявити на єврокубки лише одного гравця з тих, які вже грали там у поточному сезоні за інші клуби. Аканджі та Батшуаї виступали за Базель і Челсі в Лізі чемпіонів 2017/18.

Промахи Ярмоленка і Коноплянки увійшли у топ-10 моментів Бундесліги за січень-2018

Борусія також дозаявила конкурента Ярмоленка Джейдона Санчо, а також Марко Ройса, який відновився від важкої травми. До слова, українець залишився в заявці, незважаючи на травму, що вивела його з ладу як мінімум на матчі 1/16 Ліги Європи з Аталантою.

Плутанину серед фанатів дортмундського клубу викликала відсутність в офіційній заявці 19-річного вінгера Крістіана Пулішіча. Однак американець просто проходить за списком Б, який може включати в себе дуже багато гравців і не часто публікується повністю.