УКР РУС

Борусія Д розгромила Вольфсбург, вікторія Герти, мінімальні перемоги Хоффенхайма, Ганновера та Гамбурга

19 серпня 2017 Читать на русском

У 1 турі німецького чемпіонату по три пункти здобули Борусія Д, Гамбург, Хоффенхайм, Герта та Ганновер.

Дортмундська Борусія з новим тренером ще в першому таймі поставила на місце "вовків". Гарний гол забив Марк Бартра – з гострого кута в дальню "дев’ятку"! Наприкінці першого тайму до усіх проблем Вольфсбурга додалася травма досвідченого Блащиковські. Замість Якуба вийшов молодий нападник Дімата (перейшов з бельгійського Остенде). Гол Обамеянга зняв усі питання щодо переможця. Наступним суперником команди Петера Боса буде Герта.

Гамбург завдяки голу Ніколая Мюллєра та помилці чужого воротаря Хіца першим вийшов вперед у матчі проти Аугсбурга. Цей гол залишився єдиним у протистоянні. Далі на Гамбург чекає Кельн.

Герта екзаменувала новачка чемпіонату. Незважаючи на перевагу в першому таймі, гравці "Старої дами" не засмутили Роберта Цілєра. На 46 хвилині ефектно відзначився Леккі, вже колишній виконавець Інгольштадта. Згодом Метью оформив дубль.Отож, в 1 турі Берлін здобуває вікторію.

Суперник Ліверпуля за вихід до групового етапу Ліги чемпіонів, Хоффенхайм, з перших хвилин розпочав штурмувати ворота чеського "музики" Павленка. "Селяни" могли забивати швидкий м’яч, але Демірбай пробив вище. Гості відповіли неточним ударом Кайнца у порожню "рамку". На 60 хвилині Демірбай потужно пробив та влучив у поперечину. Від каркасу воріт м’яч впав на лінію, яку повністю не перетнув. Наприкінці матчу Крамаріч після рикошету від Бауєра таки "розмочив" рахунок. Наступні суперники Хоффе: Ліверпуль, Байєр, Баварія та Герта!

Перший тайм матчу Майнц – Ганновер закінчився без голів, але арбітр Фелікс Брих п’ять разів показував гравцям жовту картку. Особливо діставалося футболістам гостей. На 73 хвилині 30-річний Харнік подарував новачку чемпіонату три очки!

Чемпіонат Німеччини 2017/18, 1 тур

Вольфсбург – Борусія (Дортмунд) – 0:3

Голи: Пулішіч, 22, Бартра, 27, Обамеянг, 60

Гамбург – Аугсбург – 1:0

Гол: Мюллєр, 8

Герта – Штутгарт – 2:0

Голи: Леккі, 46, 62

Хоффенхайм – Вердер – 1:0

Гол: Крамаріч, 84

Майнц – Ганновер – 0:1

Гол: Харнік, 73