УКР РУС

Борусія Д про матч проти Вольфсбурга: Гьотце – в топі та цікавий факт про Ярмоленка

15 січня 2018 Читать на русском

Борусія Дортмунд на своєму офіційному сайті наводить декілька цікавих моментів нічийного матчу проти Вольфсбурга в чемпіонаті Німеччини

Так, прес-служба німецького клубу відзначає 18-річного дебютанта Александра Ісака, який замінив скандального Обамеянга в лінії атаки. Шведський форвард вперше вийшов у старті в Бундеслізі, як і юний вінгер Джейдон Санчо, котрий поцілив у стійку. Ісак завдав 3-х ударів по воротах і міг 2 рази стати автором асисту, але партнери підвели. На двох їм лише 35 років, але в матчі проти "вовків" талановиті гравці встигли пробити в сумі 7 разів.

Ярмоленко у матчі Борусія Дортмунд – Вольфсбург. Провал чи ні?

Як і авторитетний Kicker, який назвав його гравцем матчу, Дортмунд виділяє у своїх лавах Маріо Гьотце. Жоден інший гравець не підготував такої кількості ударів, як автор золотого гола ЧС-2014 (5). При цьому Маріо зіграв лише 56 хвилин. Гьотце також виграв 9 з 12 єдиноборств і пробіг найбільше з усіх партнерів до своєї заміни (7,6 км).

Оцінки Kicker за матч Борусія Д – Вольфсбург (найнижчий бал – найкращий)

А ось про нашого Андрія Ярмоленка офіційний сайт "джмелів" з сумом наводить цікавий факт: екс-динамівець забив 6 голів за Борусію, але жодного на домашньому "Сігнал Ідуна Парк". Якісь зачаровані ворота у Дортмунді виходять, на відміну від Лондона, Мюнхена, Магдебурга, Леверкузена, Ганновера та Аугсбурга, де українець зміг відзначитись.

Борусія Д і Обамеянг: дивовижний третій скандал на фоні дискусії про "дурдом чи мавпячий цирк"