УКР РУС

Борусія Д поставила ультиматум Барселоні щодо трансферу Дембеле

15 серпня 2017 Читать на русском

Борусія Д повідомила представникам форварда Усмана Дембеле і Барселоні кінцевий термін, до якого може відбутись трансфер футболіста.

Борусія Д поставила ультиматум Усману Дембеле і Барселоні: якщо угода не буде підписана до 26 серпня, то перемовини будуть закриті аж до наступного літа.

У такий спосіб німецький клуб хоче здійснити тиск на 20-річного французького нападника і змусити його повернутись до команди. Однак спершу у Борусії Д хочуть, аби Усман Дембеле публічно вибачився.

Борусія Д продовжила термін відсторонення Дембеле від занять з командою

Щодо самого гравця, то він не збирається робити подібні кроки і надалі заявляє, що мав домовленість з Борусією Д про те, що клуб відпустить його, якщо надійде хороша пропозиція. Усман Дембеле наполягає на тому, що німці порушили свою обіцянку і хоче перейти у Барселону.

Каталонці наразі ще далекі від придбання француза. Головне питання – ціна гравця. Борусія Д хоче отримати 150 млн євро. Проте, якщо Барселона дасть 100-105 млн євро і бонуси в 20-25 млн євро, то сторони зійдуться на ціні близькій 130 млн євро, повідомляє Mundo Deportivo.

Барселона форсує перемовини щодо Коутінью і Дембеле