УКР РУС

Борусія Д обіграла Айнтрахт і завоювала Кубок Німеччини

27 травня 2017 Читать на русском

У вирішальному матчі Кубка Німеччини дортмундці здолали непоступливих франкфуртських "орлів" (1:2).

Борусія активніше провела перші хвилини, завдяки чому забила швидкий гол. Дембеле справа отримав пас від Піщека, елегантно поклав на газон захисника та загнав м'яч під поперечину ворожих воріт. Поступаючись в рахунку, Айнтрахт з кожною хвилиною переводив гру ближче до володінь Буркі, у франкфуртців почали виникати моменти.

Спершу Чендлер неточно пробив після навісу Ребіча, а згодом з ударом самого хорвата впорався голкіпер "шварцгельбен". Пройшло ще 3 хвилини, і Буркі вже був безсилим перед Анте. Захист Борусії знову помилився, а Гачіновіч одразу вивів на ударну позицію Ребіча – той легко вразив ворота "джмелів". До перерви "орли" виглядали навіть краще за суперника та створили ще одну чудову нагоду. Сеферовіч класно обігрався з Ребічем, після чого пробив у стійку.

На початку другої половини зустрічі моменти виникали в Дембеле та Кагави, але вони не зуміли результативно ними розпорядитися. На 63 хвилині "шваргельбен" створили красивий епізод. Дембеле обіграв двох суперників і зручно накинув Обамеянгу. Габонець ефектно пробив ножицями, але "орли" винесли м'яч з лінії воріт.

Втім, через декілька хвилин Борусія все одно вийшла вперед. Пулішіч у чужому штрафному майданчику отримав передачу з глибини та змусив сфолити Градецкі. Обамеянг впевнено реалізував пенальті та продемонстрував фірмове сальто. Айнтрахт не складав зброю до фінального свистка, але найкращий момент на контратаці знову мав Обамеянг. Під завісу зустрічі Борусія могла пропустити, однак все обійшлося без додаткого часу.

Після 4 компенсованих хвилин арбітр зафіксував перемогу Борусії, яка отримала Кубок Німеччини. Айнтрахт не лише програв трофей, а й втратив можливість вийти в єврокубки.

Кубок Німеччини. Фінал

Айнтрахт Ф – Борусія Д – 1:2

Голи: Ребіч, 29 – Дембеле, 8, Обамеянг, 67 (пен)