УКР РУС

"Борусія" Д не перемогла "Кельн", "РБ Лейпциг" зіграв внічию, "Дармштадт" розгромив "Фрайбург"

29 квітня 2017 Читать на русском

У 31 турі німецької першості по три бали набрали "Борусія" М, "Дармштадт" та "Вердер". "РБ Лейпциг" та "Борусія" Д з своїми суперниками зіграли внічию.

Менхенгладбах після поразки у півфіналі німецького Кубка грав проти тринадцятого "Майнца". Голи Штіндля та Шульца забезпечили "жеребцям" перемогу. "Борусія" піднімається на дев’яту позицію.

В Дортмунді зустрічалися бомбардири чемпіонату: Обамеянг проти Модеста. "Цапи" грали без хворого ангіною Осако та травмованого Рауша. Тухель не міг розраховувати на Шюррле та Шахіна. У першому таймі господарі двічі забивали, але з офсайду, причому в другому нелегітимному взятті воріт Ройс нащось підправив і без того точний удар Кастро. Також Марко з кількох метрів примудрився пробити вище воріт. "Кельн" до свистка на перерву відповів неточними пострілами Йоїча та Біттенкура. На 90+2 хвилині кіпер гостей неймовірним сейвом врятував "Кельн" після удару Геррейро. У 32 турі Дортмунд (3 місце в таблиці) протистоятиме "Хоффенхайму". Битва за пряму путівку до Ліги чемпіонів?

Після каре в минулому турі продовжує "запалювати" бременський "музика" Крузе. Спочатку Макс асистував Бартельсу, а через трохи, після жахливої помилки воротаря берлінців Ярстейна, забив вже сам. "Вердер" уже шостий!

Фактично безнадійний "Дармштадт" продовжує псувати нерви іншим командам Бундесліги. Вже у першому таймі "лілії" двічі засмутили Франца, голкіпера "Фрайбурга". Згодом Шіпльок довершив розгром команди Штрайха. Артем Федецький не потрапив у заявку.

"Лейпциг" приймав передостанній "Інгольштадт". Незважаючи на перевагу "биків" в першому таймі, вони так і не відкрили рахунок. В другій половині протистояння глядачі теж не побачили голів. Незважаючи на невдачу "Лейпциг" продовжує посідати друге місце. В 32 турі "бики" вдома протистоятимуть "Герті".

Чемпіонат Німеччини, 31 тур

"Майнц" – "Борусія" М – 1:2

Голи: Муто, 89 – Штіндль, 32, Шульц, 46

"Борусія" Д – "Кельн" – 0:0

"Вердер" – "Герта" – 2:0

Голи: Бартельс, 9, Крузе, 15

"Дармштадт" – "Фрайбург" – 3:0

Голи: Платте, 22, Гондорф, 45+1, Шіпльок, 65

"РБ Лейпциг" – "Інгольштадт" – 0:0

Вилучення: Моралес ("І"), 86