УКР РУС

Борусія Д без Ярмоленка розтрощила Борусію М та вийшла на перше місце у Бундеслізі

23 вересня 2017 Читать на русском

Борусія Дортмунд перемогла менхенгладбаську Борусію у 6 турі німецької Бундесліги з рахунком 6:1. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Борусія Дортмунд на своєму полі познущалась над тезками з Менхенгладбаха: хет-трик Обамеянга, дубль Філіпа та гол Вайгля. Гості відповіли лише забитим м'ячем Штіндля. Андрій Ярмоленко у цій зустрічі на поле не вийшов, увесь матч просидівши на лаві запасних.

"Джмелі" атакували у своєму стилі та не давали супернику організувати бодай контратаку біля своїх воріт. Дортмундці загалом володіли м'ячем 75% ігрового часу. Першим у воротах гостей розписався Філіп, який отримав точну передачу з флангу від Обамеянга.

Пізніше Максіміліан оформив дубль та почав віддячувати габонському бомбардиру. Саме з пасу Філіпа Обамеянг забив третій гол у матчі, а потім ще й реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером. Легким добиванням у порожні ворота П'єр-Емерік довів рахунок до 5:0.

Забитий м'яч Ларса Штіндля не змінив загальної картини, і господарі поставили крапку в матчі потужним пострілом Вайгля. Юліан точно влучив під поперечку воріт з метрів 20-ти.

Таким чином, Борусія Д одноосібно очолює турнірну таблицю з 16 очками, а менхенгладбахці займають дев'яту позицію з 8 пунктами.

Німеччина. Бундесліга, 6 тур

Борусія Д – Борусія М – 6:1

Голи: Філіп, 28, 38, Обамеянг, 45,49, 62, Вайгль, 79 – Штіндль, 66