УКР РУС

Баварія впевнено перемогла Борусію Д Ярмоленка

4 листопада 2017 Читать на русском

Дортмундська Борусія програла Баварії в 11 турі німецької Бундесліги – 1:3. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Андрій Ярмоленко вийшов у старті господарів. Перший гострий момент Баварії закінчився голом: Роббен класним ударом в кут відкрив рахунок. Хвилин через 13 Борусія втратила чудовий шанс, аби відновити нічию. Ярмоленко вийшов на побачення з Ульрайхом та влучив в ногу голкіперу! Буквально через мить вже Кагава змарнував хороший момент. Роберт Лєвандовські показав "жовто-чорним", як потрібно реалізовувати такі нагоди, п’ятою замкнувши простріл Кімміха. До всіх бід Борусії першого тайму добавилася ще й травма Сократіса – грека замінив Джеремі Толян.

Борусія досить активно розпочала другий тайм. На 49 хвилині Пулішич прострілив з правого флангу, але Ярмоленко та Обамеянг не поділили м’яч. Активності команди Петера Петера Боша вистачило на хвилин п’ятнадцять, після чого Мюнхен знову повернув ініціативу. На 67 хвилині Алаба, вочевидь, виконував подачу на Лєвандовські та поцілив точно в дальній кут – 3:0 на користь хлопців Хайнкеса. За десять хвилин до кінця основного часу українця замінив англієць Санчо. Наприкінці поєдинку Бартра чудовим пострілом з флангу дещо підсолодив поразку Борусії. В компенсований час Гонсало Кастро змарнував відмінну нагоду забити другий гол господарів.

Баварія набирає 26 очок та лідирує в чемпіонаті. Дортмунд посідає 3-є місце. У 12 турі глядачі побачать матчі Штутгарт – Борусія Д та Баварія – Аугсбург.

Чемпіонат Німеччини, 11 тур

Борусія Д – Баварія – 1:3

Голи: Бартра, 88 – Роббен, 17, Лєвандовські, 37, Алаба, 67

Турнірна таблиця Бундесліги