УКР РУС

Боротьба за Лігу чемпіонів і святковий настрій. Анонс 17 туру Бундесіги

21 грудня 2013 Читать на русском

В останньому турі першого кола відкрита битва за місця у Лізі чемпіонів та за місце на тренерському містку.

"Борусія" Д - "Герта"
"Хто марнує стільки нагод, то сам винуватий", - сказав наставник "чорно-жовтих" Юрґен Кльоп після нічиєї з "Хофенхаймом" (2:2). Хоча могло бути і "7:3", що також було б "справедливо". "У Дортмунді жваві хлопці, проте їх можна перемагати", - так на думку Кльопа вважає суперник в останньому матчі першого кола. І Кльоп напевне має рацію, адже для "Герти" - це матч року.   

"Брауншвайґ" - "Хофенхайм"
"Нічого позитивного я не побачив", - сказав 40-річний наставник "синьо-жовтих" Торстен Ліберкнехт після поразки від "Ауґсбурґа" (1:4). "Ми хочемо спостерігати за вами як ви боретесь", - кричали прихильники команди зі свого блоку на стадіоні. "Терпець у вболівальників увірвався", - усвідомлює Ліберкнехт. Після згаданої бойової нічиєї "Хофенхайм"... Дуже цікавий матч.

"Гамбурґ" - "Майнц"
Лідер чемпіонату у минулому турі зігнув "Гамбурґ" лише у кінці матчу. Після такого загартування гостям цього поєдинку буде нелегко, хоча і вони не ликом шиті. Не дали розігнатись вдома "лошакам", але і самі не забили. Цікавий матч.

"Фрайбурґ" - "Гановер"
Після серії невдач керівництво "Гановера" вже думає про доцільність перебування на посаді наставника команди Мірко Сльомки.  "Ми очікуємо результату гри у Фрайбурзі і тоді все спокійно проаналізуємо", - сказав президент "96-их". Невже хлопці Сльомки здобудуть перші очки на виїзді?

"Вердер" - "Байєр"
За словами наставника "музикантів" Робіна Дута його команда перебуває "у поганій фазі". Чому не у кризі? В останніх 5 матчах "Вердер" здобув лише одне очко! В гостях розлючені "фармацевти", які відпустили "Баварію" у минулому турі через один-єдиний гол у свої ворота. Ще одна цікава гра!

"Нюрнберґ" - "Шальке"
"Кобальтовим" останнім часом таланило, зокрема на "офсайдні голи". У Лізі чемпіонів "Базель" пропустив, коли аж 4 гравці "Шальке" стояли у забороненому положенні. Натомість  "Нюрнберґ" постраждав через офсайд-гол. "Весь стадіон бачив офсайд, за винятком трьох осіб", - обурювався після 3:3 з "Гановером" кіпер "Нюрнберґа" Рафаель Шефер. Чи настане у грі зі "Шальке" момент істини?

"Борусія" М - "Вольфсбурґ"
Хіба не головний матч туру? "Лошаки" четверті, маючи порівну очок з "тезками" з Дортмунда. "Вовки" п'яті і у них на три очка менше за "лошаків". Дуже принциповий матч, адже кожному хочеться спокійно святкувати і про Лігу чемпіонів не лише мріяти, а й думати...