УКР РУС

"Борнмут" шокував "Челсі" на "Стемфорд Брідж"

5 грудня 2015 Читать на русском

Команда Жозе Моурінью продовжує демонструвати нецілісний футбол й вдома поступається одному із аутсайдерів чемпіонату.

Лондонський "Челсі" повинен перемагати такі команди, як "Борнмут", спокійно та впевнено. При всій повазі до "вишень". Звісно, підопічні Хау продемонстрували організований футбол в обороні та вміло вибігали у контратаки, та коли такі речі дивували команди Моурінью?

Футболісти "синіх" виглядали дуже слабко фізично й це позначилося на одноманітності дій лондонців в атаці та недопрацюванні в центрі поля. Фуллбеки (Баба та Іванович) раз-пораз прострілювали у штрафний гостей - надто просто навіть для Френсіса та компанії. У свою чергу команда Хау наче й погодилася на нічию, та відомий за виступами за "Крістал Пелас" джокер Глен Мюррей - точно ні. Форвард першим дотиком після виходу на заміну замкнув головою скидку Кука після подачі із корнера. 0-1. Сенсація? По грі, скажімо, це виглядало зовсім некатегорично. 

Були в цьому матчі для "Челсі" й приємні моменти: після довгої перерви (травма) повернувся на поле Тібо Куртуа, а Моурінью, схоже, знайшов спільну мову з Дієго Костою, який вийшов на заміну одразу по перерві.

Відтак, "аристократи" із 15-ма очками продовжують перебувати на 14-й позиції, а "Борнмут" вибрався із зони вильоту - від 18-го "Сандерленда" перевага в один пункт.

Англія. АПЛ, 15 тур

"Челсі" - "Борнмут" - 0:1  ВІДЕО

Гол: Мюррей, 82.