УКР РУС

Борнмут сенсаційно розгромив Челсі, Евертон здолав Лестер

31 січня 2018 Читать на русском

В рамках 25 туру АПЛ Борнмут здобув розгромну перемогу над Челсі, Ньюкасл та Бернлі розійшлися нічиєю, Евертон мінімально обіграв Лестер, Саутгемптон та Брайтон не змогли виявити сильнішого, Сток Сіті та Уотфорд голів не забивали.

Ньюкасл та Бернлі розійшлися нічиєю. Хоселу в першому таймі не зумів переграти Поупа ударом з позначки. В середині другого тайму Ласкеллас замкнув подачу з кутового, але Воукс наприкінці мачу зумів зрівняти рахунок.

Брайтон та Саутгемптон не змогли виявити сильнішого. Мюррей на 14 хвилині ударом з пенальті відкрив рахунок, однак Стівенс в середині другого тайму відновив паритет в матчі.

Борнмут сенсаційно розгромив Челсі. Усі голи були забиті в другому таймі. Спочатку Вілсон реалізував вихід віч-на-віч, а трохи згодом асистував Станісласу. Крапку в матчі поставив Аке, який вдало підставився під удар Станісласа.

Евертон мінімально переміг Лестер. Ще в першому таймі дублем відзначився Волкот, за яким в обох епізодах не встежили захисники. Варді в другому таймі скоротив різницю ударом з позначки, але Евертон в підсумку святкував перемогу.

Сток Сіті та Уотфорд не змогли відзначитись голами. Сток Сіті трохи більше володів ініціативою, Уотфорд же атакував гостріше, але в підсумку матч завершився нічиєю.

Після цього туру Бернлі та Ньюкасл залишились на своїх позиціях, Евертон набрав 31 очко і розташувався на 9 місці, Борнмут опинився на позицію нижче з 28 пунктами. Челсі з 50 очками поділяє 3-4 місце з Ліверпулем. Сток Сіті набрав 24 залікових бали і піднявся на 16 стрічку, Уотфорд лишився на 11 місці.

Чемпіонат Англії 2017/18, 25 тур

Ньюкасл – Бернлі – 1:1

Голи: Ласкеллас, 65 – Воукс, 85

Нереалізований пенальті: Хоселу, 34

Саутгемптон – Брайтон – 1:1

Голи: Стівенс, 64 – Мюррей, 14 (пен)

Челсі – Борнмут – 0:3

Голи: Вілсон, 51, Станіслас, 64, Аке, 67

Евертон – Лестер Сіті – 2:1

Голи: Волкот, 25, 39 – Варді, 71 (пен)

Сток Сіті – Уотфорд – 0:0