УКР РУС

Бондаренко зацікавив Рому – "гірники" не збираються відпускати свою зірку за "жалюгідні" 20 мільйонів

16 червня 2023 Читать на русском

Помічник Даріо Срни в Шахтарі Карло Ніколіні розповів про інтерес європейських клубів до донеччан.

"Мені видається нормальним, що великі команди націлилися на гравців Шахтаря. Як у випадку Роми з Бондаренком. У червні 2022 року в нас не було команди, а у вересні ми вже стартували в Лізі чемпіонів, де незабаром обіграли РБ Лейпциг, одну з найкращих команд європейського футболу, зіграли внічию з Реалом. Звісно, багатьом подобаються наші футболісти.

"У гру вступають серйозні клуби": у Шахтарі прокоментували чутки щодо потенційних трансферів Трубіна та Судакова

Бондаренко має відмінну техніку, стежить за простором, вміє оцінювати роботу опонента, має навички реалізації моментів та фізичну форму, яка дозволяє йому добре діяти з місця. Він дуже важливий гравець, на мій погляд, але я не думаю, що хтось купить його зараз, у тому числі вважаючи, що нам потрібні гроші.

Мені навіть складно скласти ціну на нього. Я навіть не про цифри, а про те, що футболісти, за яких платять по 60-70 мільйонів євро, потім не можуть зв'язати двох передач, але в той же час є хлопці, які три роки у Лізі чемпіонів, які їдуть на Сантьяго Бернабеу, щоб зіграти чудову гру, і ми оцінюємо їх лише у 15-20 мільйонів? Наразі Шахтар хоче збудувати конкурентоспроможну команду", – цитує Ніколіні TvPlay.it.

Нагадаємо, Бондаренко у сезоні 2022/23 провів за Шахтар 38 матчів у всіх турнірах, в яких забив 10 голів і віддав 6 асистів. Його контракт з "гірниками" чинний до 31 грудня 2025 року. Transfermarkt оцінює його у 6 млн євро.

Шахтар у пошуках: Гаттузо до нас не приїде, зате доступний польський Гвардіола і ще 4 варіанти