УКР РУС

Болонья здобула перемогу над Сассуоло, Інтер поступився Лаціо: 29-й тур Серії А, матчі неділі

31 березня 2019 Читать на русском

У 29 турі другого кола чемпіонату Італії Болонья у доданий час вирвала перемогу у Сассуоло, а Інтер на своєму полі поступився Лаціо. Рахунок та звіт про матч читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Італії, 2 коло, 29 тур

Болонья – Сассуоло – 2:1

Голи: Пульгар, 68, Дестро, 97 – Бога, 92

Інтер – Лаціо – 0:1

Голи: Мілінковіч-Савіч, 13

У 29 турі другого кола чемпіонату Італії зустрічались представники нижньої частини турнірної таблиці –Болонья та Сассуоло. На 14-й хвилині Сассуоло вирвався вперед: Хума Бабакар забив гол, який, однак, було відмінено через офсайд. На 45-й хвилині Болонья, зусиллями Нікола Сансоне та Рікардо Орсоліні двічі могла забивати, та завдяки впевненим діям голкіпера "чорно-зеленим" вдалось залишити свої ворота незайманими. На 67-й хвилині Хума Бабакар зіграв рукою і Болонья отримала право на пенальті. Його успішно реалізував Ерік Пульгар, який з’явився на полі буквально за хвилину до цього епізоду. Неймовірною видалась кінцівка матчу: спочатку на 92-й хвилині Сассуоло зрівняв рахунок, а на 97-й хвилині Болонья вирвалась вперед. І майже одразу пролунав фінальний свисток.

Болонья після цього туру набирає 27 очок і піднімається на 17-й рядок. Сассуоло з 32-ма очками залишається на 14-й сходинці.

В іншому матчі у гості до Інтера завітав Лаціо. Вже на 13 хвилині, після вдало виконаної навісної передачі Луїса Альберто Сергей Мілінковіч-Савіч вище всіх вистрибнув у штрафному майданчику суперника і спрямував м’яч повз голкіпера у праву дев’ятку. Героями матчу стали голкіпери обох команд, які неодноразово рятували свої ворота від вірних голів. Лаціо після цієї перемоги набирає 48 очок і піднімається на 6-у сходинку, Інтер з 53-ма очками залишається на третій позиції.


.