УКР РУС

Мілан розгромно переграв Кальярі: 23 тур Серії А, матчі неділі

10 лютого 2019 Читать на русском

В матчі 23 туру Серії А Болонья та Дженоа розписали мирову, Торіно виявився сильнішим за Удінезе, Фрозіноне сенсаційно здолав Сампдорію, Ювентус розбив Сассуоло. Рахунок та звіт читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2018/19, 23 тур

Болонья – Дженоа – 2:1

Голи: Дестро, 17, Сапата, 79 – Лерагер, 33

Аталанта – СПАЛ – 2:1

Голи: Ілічіч, 57, Сапата, 79 – Петанья, 8

Сампдорія – Фрозіноне – 0:1

Гол: Чіофані, 25

Торіно – Удінезе – 1:0

Гол: Айна, 31

Вилучення: Де Майо, 90+7

Сассуоло – Ювентус – 0:3

Голи: Хедіра, 23, Роналду, 70, Джан, 86

Мілан – Кальярі – 3:0

Голи: Чеппітеллі, 13, (аг), Пакета, 22, Пйонтек, 62

Болонья не змогла втримати перевагу над Дженоа. Дестро відкрив рахунок на 17 хвилині, однак Лерагер дуже швидко зрівняв його. Команди мали нагоди у другому таймі, проте більше забити їм так і не вдалось.

Болонья після цієї гри має 18 очок та все ще розташовується поруч із зоною вильоту, Дженоа з 25 пунктами розташувалась на 13 позиції.

Аталанта у вольовому стилі вирвала перемогу над СПАЛом. "Бергамаскі" довелось відігруватись, адже у самому дебюті гри СПАЛ вийшов вперед завдяки голу Петаньї. Відігратись вдалось у другій половині, Ілічіч відзначився з передачі Сапати. А наприкінці гри Дуван приніс перемогу Аталанті.

Аталанта набрала 38 очок та піднялась на 4 місце, СПАЛ з 22 пунктами залишився на 14 позиції.

Фрозіноне сенсаційно обіграв Сампдорію. Аутсайдерам вдалось забити за мінімуму моментів біля воріт Аудеро в першому таймі, а от генуезці мали кілька нагод зрівняти рахунок, проте гостям вдалось втримати сенсаційний результат.

Завдяки цій перемозі Фрозіноне набрав 16 пунктів і покращив свої шанси залишитись в Серії А на наступний сезон, Сампдорія з 33 очками опустилась на 9 сходинку.

Торіно мінімально здолав Удінезе. Єдиний гол в першому таймі на рахунку Айни з передачі Ансальді. Удінезе ще й залишився у меншості через вилучення Де Майо, тож Торіно святкував перемогу.

Завдяки своїй звитязі Торіно набрав 34 очки та піднявся на 8 місце, Удінезе з 19 пунктами залишився поруч із зоною вильоту.

Ювентус без проблем обіграв Сассуоло. Рахунок відкрив Хедіра, добивши м'яч у ворота після сейву Консільї. Не залишився без голу і Роналду, який в другій половині замкнув подачу П'яніча з кутового. А наприкінці матчу Кріштіану записав на свій рахунок гольову передачу, асистувавши Емре Джану.

Після цієї перемоги Ювентус набрав 63 очки і продовжує йти в чемпіонаті без поразок, Сассуоло з 30 пунктами залишився на 11 позиції.

Завершав ігровий тур Мілан грою з Кальярі. Міланці вийшли вперед завдяки автоголу Чеппітеллі. Вже через 9 хвилин подвоїв перевагу Мілана Пакета дебютним голом за команду. "Червоно-чорні" мали ще кілька класних нагод лише в першому таймі і Краньйо рятував Кальярі як міг, проте його партнери не змогли бодай скоротити відставання. Хоча це міг зробити Жоао Педро, але його удар влучив у поперечку. А крапку в матчі поставив Пйонтек, який закотив м'яч у ворота після метшуні в штрафному та невдалих дій захисників.

Завдяки цій перемозі Мілан обігнав Аталанту та піднявся на 4 місце з 39 очками, Кальярі з 21 пунктом залишився на 15 позиції.