УКР РУС

Болі: "Зоря" має грати в єврокубках

9 квітня 2014 Читать на русском

Форвард луганської "Зорі" Яннік Болі поділився очікуваннями від матчу проти "Чорноморця" та перспективи своєї команди на участь у єврокубках.

"Ні для кого не секрет, що ми хочемо грати в європейських кубках. І для цього нам потрібно займати місця якомога вищі. Тому не скажу, що задоволений тим, що наша команда на сьомій сходинці. Думаю, що своєю грою ми заслуговуємо того, щоб представляти Україну в Лізі Європи", - сказав Яннік Болі.

"Щоб такі думки підтвердилися, потрібно доводити це у кожній грі. У нас зараз не дуже велике відставання від зони єврокубків, тому шанси туди пробитися маємо пристойні. Ми показали, що можемо обіграти і "Дніпро", і "Динамо". Обіцяю, що будемо боротися за місця вище, ніж сьоме. І, сподіваюся, нам це вдасться".

"Нам нема чого боятися "Чорноморця", хоча ми і поступилися їм восени. Ми готуємося до цієї гри, як до будь-якої іншої. Наше завдання - перемогти! І не важливо, це "Чорноморець", "Динамо", "Шахтар" або "Іллічівець". Нема коли розслаблятися", - резюмував нападник "Зорі".