УКР РУС

Болі знову в ударі. "Зоря" - "Іллічівець" - 3:0

6 квітня 2014 Читать на русском

Луганська "Зоря" реабілітувалася перед своїми вболівальниками за розгромну поразку від донецького "Металурга" в попередньому домашньому матчі.

Сьогодні підопічні Юрія Вернидуба за всіма статтями переграли маріупольський "Іллічівець". Перший гол в матчі був забитий на 13 хвилині. Руслан Малиновський виконував простріл на Болі, здавалося, що саме івуарієць переправляв м'яч у ворота, але гол записали на молодого хавбека луганської команди. "Зоря" не збавляла оборотів: активний Петряк постійно шукав своїми прострілами і навісами Янніка Болі, а івуарієць часто виграва боротьбу в опонентів. Саме ця пара організувала друге взяття воріт. На 39 хвилині Петряк заробляє пенальті, яке чітко реалізовує Болі.

На початку другого тайму "Іллічівець" великими силами пішов в атаку, але до якихось небезпечних моментів біля воріт Шевченка справа не дійшла. Господарі ж забили втретє. Шуніч розігнав атаку, обігрався з Хомченовським і точним пасом вивів Болі на порожні ворота. Івуарієць одним дотиком збільшив перевагу своєї команди.

Коли Болі йшов з поля, стадіон проводжав його гучними оплесками. Головний герой не лише звітного матчу, а й одне з найбільших відкриттів поточного сезону.

"Зоря" - "Іллічівець" - 3:0

Голи: Малиновський (13), Болі (39, з пенальті, 65)

"Зоря": Шевченко, Вернидуб, Ярмаш, Шуніч, Хомченовський, Любенович, Чайковський, Каменюка, Петряк, ( Даніло, 61 ), Малиновський, (Ліпартія, 58), Болі, (Будківський, 71)

"Іллічівець": Гальчук, Бутко, Ордець, Іщенко, Довгий, Путівцев, (Полянський, 46), Тотовицький, Мандзюк, (Федотов, 46 ), Гречишкін, Кулач, Чурко, (Фомін, 77)

Попередження: Вернидуб, Чайковський.