УКР РУС

Болбат: Матч проти Олександрії був найважчим від старту сезону

16 вересня 2018 Читать на русском

Хавбек донецького Шахтаря Сергій Болбат поділився враженнями від матчу проти Олександрії, в якому він зумів віддати результативну передачу на Марлоса.

"Мабуть, це був найважчий поєдинок зі старту сезону. Олександрія підтвердила, що не дарма йде у лідерській трійці чемпіонату. Вийшла дуже бойова гра, і добре, що нам вдалося в ній забити два м'ячі і перемогти.

Олександрія програла вдома вперше за 17 матчів

Скажу чесно, коли забили гол, наступило невелике полегшення, адже очікували важкого протистояння і того, що буде складно розкрити оборону. Тому важливо було відзначитися ще в першій частині гри.

У другому таймі суперник почав більше відкриватися, а ми отримали вільні зони для контратак, і гра стала цікавішою. Напруга була до останніх хвилин, поки ми не забили ще.

Олександрія – Шахтар – 0:2 – відео голів та огляд матчу

Так, чимало фолів і карток, яких могло бути більше в такому матчі. Головне, здобули три очки і закріпилися на першій позиції, а якими силами – не так важливо. Про Лігу чемпіонів сьогодні не думали, в думках була тільки гра з Олександрією. Тепер перемикаємо увагу на Хоффенхайм", – сказав футболіст офіційному сайту Шахтаря.

Шахтар обіграв Олександрію та зберігає лідерство у боротьбі за чемпіонство