УКР РУС

Богуш: Навряд чи "Динамо" запропонує мені новий контракт

27 червня 2013 Читать на русском

Воротар київського "Динамо" Станіслав Богуш вже шукає собі нову команду, адже його контракт з "біло-блакитними" незабаром закінчується.

"Питання про продовження контракту з "Динамо" не обговорювалось. І тут, звичайно ж, зрозуміла позиція керівництва. Я довгий час без ігрової практики, весь час тільки травми, травми, травми... Тим більше, навіть якщо я відновлюся, то потрібно багато часу, щоб повернути форму, отримати ігрову практику. Тренер же навряд чи відразу ж поставить мене в склад.

Я б із задоволенням прийняв таку пропозицію "Динамо", якщо б я був корисний команді. Просто залишитися і отримувати гроші не хочу. Хоча це все умовності, адже така пропозиція навряд чи буде.

Є агенти, вони всім займаються. Але треба бути на сто відсотків готовим, бо всіх цікавить, в якому стані я перебуваю. На даний момент я починаю роботу з дублем у загальній групі. Вийти на якийсь певний рівень зможу через півтора-два місяці", - сказав Богуш, який востаннє грав за "Динамо" у 2009-му році в Лізі чемпіонів проти "Інтера".