УКР РУС

Богданов: Поговорив з Кварцяним, залишаюсь у "Волині"

9 квітня 2016 Читать на русском

Захисник Андрій Богданов заявив, що владнав конфлікт з наставником команди Віталієм Кварцяним і продовжить свої виступи у "Волині" до кінця сезону.

"Не розумію, звідки взялися новини про те, що Віталій Кварцяний відрахував мене з команди. Я в шоці, це не відповідає дійсності. Я гравець "Волині". Тренувався з командою, йде підготовка до гри чемпіонату проти "Динамо". Сумно, що по всьому інтернету написали про те, що головний тренер вигнав мене і Польового з автобуса. Такого не було. Була розмова, подробиці якого розкривати не буду. Але ми поговорили, все з'ясували і продовжуємо працювати. Головне зробити висновки і не повторювати таких помилок у наступних матчах.

Я винен у вилученні у грі з "Зорею", винен, що піддався емоціям. Але такі матчі бувають. Це вже історія, не хочеться до цього повертатися. Головне зробити висновки і готуватися далі.

Цей суддя мене вилучив два роки тому в матчі проти донецького "Металурга", коли ми з "Арсеналом" програли (0:2). Тоді за одну хвилину відразу отримав дві жовті картки. Ситуація фактично повторилася. Звичайно, треба проаналізувати те, що трапилося і більше не допускати подібного", - сказав Богданов.

Прощавай, Волинь! Чи писала Леся Українка про футбол?