УКР РУС

Богданов: Дуже сподіваюся, що скоро Моха гратиме в більш амбітному клубі, ніж Олімпік

4 листопада 2017 Читать на русском

Півзахисник Олімпіка Андрій Богданов – про прогрес Мохи, цілі команди на сезон та матч зі Зорею.

"Не дивує, що Моха залишається в Олімпіку? Мені здається, що зараз він проводить найсильніший сезон в Олімпіку. Це стосується і передач, і голів, і його дій на полі. Моха дуже правильно відкривається, багато і корисно працює на команду, він суттєво додав у відборі і загальному розумінні гри. Словом, майже у всіх компонентах ... Дуже сподіваюся, що незабаром він буде грати в більш амбітному клубі, але це вже залежить від конкретного футболіста.

Цілі на сезон? Якщо не брати до уваги Динамо і Шахтар, то по силі всі команди Прем'єр-ліги рівні. Я не можу нікого виділити. Зверніть увагу: в кожному турі дуже багато нічиїх, всі клуби відбирають очки один в одного, причому це стосується навіть грандів. Ось цим і цікавий сьогодні наш чемпіонат.

Само собою, одні команди можуть тимчасово перебувати на підйомі – як, наприклад, зараз Зоря, а інші – на спаді. Але ж і Олімпік зовсім недавно видав класну серію, коли взяв 10 очок з 12. Так що вся боротьба ще попереду.

Матч з Зорею? Команда Вернидуба в останні місяць-два дуже сильно додала. Особисто мені дуже цікаво, чим закінчиться ця зустріч. Хочеться перевірити себе серед гравців, які не губляться в Лізі Європи. Плюс – погляд на таблицю допомагає зрозуміти: якщо ми переможемо, то істотно відірвемося від одного з конкурентів", – сказав Богданов в інтерв'ю Спорт-Експресу в Україні.

"Як тренер Блохін мене не надто вразив". Андрій Богданов – про невдалий період в Динамо, методи Кварцяного і секрет успіху Олімпіка

На даний момент Олімпік з 24 очками займає третє місце в турнірній таблиці чемпіонату України.

Матч 15-го туру УПЛ між Олімпіком та Зорею відбудеться завтра, 5-го листопада, в Києві. Час початку гри – 19:30.