УКР РУС

Богдан Михайличенко: Ключовими в боротьбі за вихід з групи стануть наступні три поєдинки

9 листопада 2017 Читать на русском

Захисник Сталі і молодіжної збірної України Богдан Михайличенко поділився очікуваннями від матчів відбору до Євро-2019 проти Англії та Шотландії.

"Думаю, з Англією у нас вийде хороша гра. Головне – скористатися своїми шансами і здобути очки. Нам потрібно буде чітко виконувати установки тренерського штабу і показати хорошу гру. Впевнений, Олександр Головко детально нам пояснить, як саме ми повинні діяти в матчі проти Англії. Ми тільки-но зібралися, найближчим часом нам озвучать план підготовки. Мабуть, будуть відновлювальні заходи, а потім поступово почнемо працювати.

Напевно, ключовими в боротьбі за вихід із групи стануть наступні три поєдинки. У них нас влаштують лише перемоги і дев'ять завойованих очок. З Англією все-таки граємо вдома, тож однозначно потрібно намагатися перемогти, так само, як і в матчі з Шотландією. Принаймні робити все для цього. Не знаю, чого саме очікувати від Англії, все-таки їхні футболісти грають у Прем'єр-лізі, і всі футбольні якості при них. А ось із Шотландією, майже впевнений, у нас буде домінувати силовий футбол на полі", цитує Михайличенка офіційний сайт Динамо.

Зотько: Гра проти Англії U-21 – ключова у відборі

Нагадаємо, матч Англія – Україна відбудеться 10 листопада на "Оболонь-Арені". Проти Шотландії команда Головка зіграє 14 листопада.

Після трьох зустрічей відбору збірна України з п'ятьма очками займає четверту сходинку в турнірній таблиці своєї групи. Окрім Англії, опонентами нашої команди є Шотландія, Нідерланди, Латвія та Андорра.