УКР РУС

Бобко зізнався, чому вирішив не повертатись в Україну на час карантину

11 квітня 2020 Читать на русском

Півзахисник Торпедо Кутаїсі Іван Бобко розповів, як проводить дозвілля під час карантину в Грузії.

"15 березня був зупинений чемпіонат. Спочатку говорилося, що до першого квітня, проте потім, в кінці березня, зробили загальний карантин без кінцевого терміну. Тому ніякої ясності, як і в інших країнах, в Грузії через коронавірус немає. Ми перебуваємо в домівках, в самоізоляції і в телефонному режимі чекаємо на хороші новини для виходу з карантину.

Швед став жертвою коронавірусу – Селтік оголосив про зниження зарплат

У магазин пускають по двоє чоловік, виходимо на вулицю в масках і печатках. Групами не можна збиратися. Але паніки в Кутаїсі немає, в магазинах дефіциту продуктів теж не спостерігається. Навіть з туалетним папером.

Коли почалася епідемія, всі аеропорти були переповнені, люди хотіли повернутися додому. В такому масовому скупченні людей не хотілося заразитися, тому бажання поїхати додому теж відпало. З дівчиною вирішили залишитися в Грузії і перечекати цей час тут.

У нелюдних місцях можна вийти на пробіжку. Але кожен день не виходить, тому частину програми виконую вдома. Якось в Сербії відновлювався після травми. Тепер ці вправи використовую в індивідуальних заняттях", – поділився Бобко в інтерв'ю Команда№1.

Зазначимо, що українець приєднався до Торпедо Кутаїсі в лютому 2020 року на правах вільного агента.

Тренер збірної України як автор грандіозного скандалу на ЧС – кривава драма з безпрецедентним рішенням ФІФА