УКР РУС

Бобко: Тактично Григорчук мене підкував так, що я можу грати скрізь

8 березня 2016 Читать на русском

Гравець "Металіста" прокоментував перемогу харків'ян у грі з "Волинню".

"Все по-справжньому зібралися і зіграли дуже командно. Звичайно, ця перемога додає чимало впевненості. Але не варто розслаблятися, а навпаки - треба ще більше сконцентруватися, тому що наступна гра з "Говерлою" буде набагато складнішою.

Кращий матч "Металіста" в сезоні? За результатом - так, а по грі - не знаю. Є тренери, експерти - нехай вони і дивляться.

Головне, що ми здобули перемогу, а найкраща вона або не найкраща - це вже справа така... Три очки ж за будь-яку перемогу дають.

Вихід на лівому фланзі захисту? Ні, для мене на цій позиції не було ніякого дискомфорту. Ще коли грав в одеському "Чорноморці", то Роман Григорчук мене використовував на різних позиціях. Тактично Григорчук мене підкував так, що я можу грати скрізь.

Зарплата? Якщо Олександр Бойцан сказав, значить, так і буде. Взимку, звичайно, були варіанти. Просто на першому плані стояли спортивні принципи - я не хотів їхати кудись за грошима, а поставив за мету підтримати свою спортивну ім'я. Я вважаю, що "Металіст" - це бренд і команда з ім'ям. Не хочу ображати якісь інші ліги і команди, але мені хотілося залишитися в Харкові, щоб довести і собі, і вболівальникам, що навіть в цій важкій ситуації ми можемо добивати перемоги", - заявив Бобко.

Гравці "Металіста" привітали фан-угрупування з днем народження. Фото