УКР РУС

Блохін повертається, Ібрагімовіч переходить у "Мілан"

21 липня 2015 Читать на русском

Олег Блохін скучив за тренерською кар'єрою, Златан Ібрагімовіч за Міланом - про це і не тільки дивіться у відео-дайджесті.

Цього разу Євген Коноплянка думав не довго. Український новобранець "Севільї" визначився з ігровим номером у новому клубі. Коноплянка, який у "Дніпрі" носив на спині "десятку", тепер виступатиме під номером 22.

Тим часом колишній партнер Коноплянки Роман Зозуля не припиняє доводити статус одного із найсвідоміших українських спортсменів. Форвард запустив у соцмережі акцію підтримки української армії, кожен з учасників якої повинен буде перерахувати 1000 гривень військовим. Першим Зозуля передав естафету Яну Лаштувці.

Найуспішніший тренер збірної України готовий повернутися до справи. Олег Блохін, який вже більше року у творчій відпустці, був близьким до того, аби очолити саудівський "Аль-Іттіхад". Сторони не домовилися, утім Блохін зізнався, що має ще кілька варіантів.

Златан повертається у Мілан. ПСЖ погодився відпустити свого 33-річного форварда Златана Ібрагімовіча на Апенніни. У стані "россонері" швед отримуватиме 7 з половиною мільйонів євро за сезон впродовж трьох років.