УКР РУС

Блохін: Попрацював би тренером у Греції

23 липня 2015 Читать на русском

Екс-наставник "Динамо" та збірної України Олег Блохін розповів про можливі варіанти продовження кар'єри та стан свого здоров'я.

"Тренерська робота? До офіційних пропозицій поки що не доходило. Але якщо б представилася можливість, залюбки попрацював би знову у Греції. До цієї країни я адаптований, та й мову не забув. По цій частині мені було б простіше.

"Аравійський "Аль-Іттіхаде". Мені поки що невідомі витоки цієї інформації. Краще зателефонуйте самому Шандору (агент Блохіна - прим. ред.) - він більше в курсі справи. Агент може розсилати пропозиції по моїй кандидатурі в різні клуби, тому не виключено, що зацікавленість може виникнути в будь-якому з них. Але поки контракт не підписаний, це всього лише розмови", - каже Блохін.

"Чи вдається у футбол пограти? Ні-ні-ні-ні! Це мені заборонено лікарями. Втім, не стільки лікарями, скільки сам не хочу. Наслідки деяких травм просто не дозволяють.

Швидше у мені домінує тренерська думка. Дивишся на гру - і думаєш, що б зробив по-іншому. А грати - ні", - додав Блохін.

Нагадаємо, раніше агент Блохіна Шандор Варга підтвердив інтерес до екс-тренера "Динамо" зі сторони одразу кількох клубів.