УКР РУС

Блохін: Динамо головне забити, навіть програш 1:2 буде хорошим результатом

14 лютого 2018 Читать на русском

Екс-наставник збірної України та київського Динамо Олег Блохін поділився очікуваннями від виїздного матчу киян з АЕКом у 1/16 фіналу Ліги Європи.

Екс-тренер збірної України та київського Динамо Олег Блохін вважає, що АЕК перебуває у кращому ігровому тонусі, тому киянам для збільшення шансів на прохід у наступний етап необхідно забити гол, повідомляє офіційний сайт Динамо.

Ігуаїн повторив легендарне досягнення Шевченка – таких гравців у Лізі чемпіонів лише 4

"При своїх глядачах АЕК грає дуже агресивно, з серйозним настроєм, вболівальники змушують гравців показувати хороший футбол і женуть команду вперед. На трибунах буде спекотно, головне – морально підготуватися до такої атмосфери, а це не так просто.

Однозначно, в плані ігрового ритму і тонусу у суперника буде перевага. Вони перебувають, як кажуть, в накаті, у них чемпіонат у розпалі, а після тривалої зимової паузи, як у Динамо, грати завжди важко.

Думаю, результат протистояння буде багато в чому залежати від першої гри. Все-таки, на виїзді грецькі команди грають трохи гірше. Команди під керівництвом іспанських тренерів найчастіше контролюють м'яч внизу, грають технічний футбол, це також люблять і греки, тож, думаю, іспанський наставник їм підходить.

Вважаю, якщо Динамо заб'є м'яч на виїзді, у них будуть хороші шанси пройти далі. Навіть якщо поступляться, скажімо, 1:2, це буде хорошим результатом", – сказав Блохін.

Нагадаємо, перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи АЕК – Динамо відбудеться в Афінах 15-го лютого. Час початку гри – 22:05.