УКР РУС

"Блохін – член компартії, він не за Україну і не проти": відомий політик критикує позицію тренера

3 квітня 2020 Читать на русском

Колишній народний депутат України трьох скликань Андрій Шкіль поділився думками щодо екс-тренера збірної України Олега Блохіна.

"Я, звичайно, не так добре знаю Андрія Шевченка. Лише кілька разів бачив його вживу – він біля Верховної Ради проходив. Або Олег Блохін. Я ніколи не був зачарованим його грою, але коли зустрів у Верховній Раді…

''Ну який з нього може бути наставник?": Шкіль – про недооцінку Шевченка

Член компартії, що тут говорити. Тоді саме так мали виглядати українські спортсмени. Для багатьох він був ідеалом: якщо так поводиться, отже так треба. Він не за Україну, і не проти неї – просто грає у футбол і все. На стадіоні ще якісь події відбуваються, але це його вже мало цікавить", – сказав Андрій Шкіль.

Нагадаємо, Блохін двічі очолював збірну України – з 2003 по 2007 рр. та з 2011 по 2012 рр. Під час першої каденції легенда Динамо досяг історичного результату, вивівши "синьо-жовтих" з першої сходинки на чемпіонат світу 2006 року, де українці дійшли до 1/4 фіналу турніру. Друга спроба виявилась менш вдалою – коуч достроково покинув свою посаду, очоливши столичне Динамо.

Повну версію інтерв'ю з Андрієм Шкілем: "Динамо реально трималося на Лужному": дружба із легендарним капітаном, комуніст Блохін і сюрприз від Шеви читайте на "Футбол 24".