УКР РУС

Бліді нулі "Карпат" і "Чорноморця" перед Ярошем

17 вересня 2016 Читать на русском

У матчі 8 туру УПЛ на "Арені Львів" "Карпати" та "Чорноморець" зіграли внічию 0:0.

Матч подарував багато боротьби і фолів. Вистачало технічного браку. А от моменти, створені обома командами, можна було перелічити на пальцях однієї руки. У підсумку – логічні нулі.

На матч до Львова завітав провідник збройного патріотичного руху Дмитро Ярош, який стежив за подіями у компанії президента "Карпат" Петра Димінського. Перший тайм активніше провели гості. Вони створили два реальні моменти біля воріт Підківки, проте Хобленко не реалізував свої шанси. "Карпати" огризнулися лише одного разу, коли простріл Худоб'яка ледь не зрізав у власні ворота Хочолава.

Після перерви темп зріс, але лише на перші 10 хвилин. За цей час могли відзначитися Калітвінцев у "Чорноморця" і Зубейко у "Карпат". Серія замін у виконанні обох тренерів пригальмувала гру. Останній спалах активності відбувся вже у компенсований час, коли Ярошенко міг принести "Карпатам" перемогу, однак з лічених метрів не влучив головою у площину воріт.

Таким чином "Карпати" перервали чорну смугу із чотирьох поразок поспіль. Але здобуте очко однаково залишає їх на останньому місці із "мінус 1" балом. Для "Чорноморця" цей мир – перший у новому сезоні. Одесити підіймаються на 5-ту сходинку, набравши 13 очок і наздогнавши "Олімпік" та "Ворсклу". Щоправда, у полтавців ще є гра у запасі.

Чемпіонат України, 8 тур

"Карпати" - "Чорноморець" - 0:0