УКР РУС

"Блекпул" назвав ціну на Чарлі Адама

5 липня 2011 Читать на русском

"Блекпул", який за підсумками минулого сезону вилетів з англійської Прем'єр-ліги, змирився нарешті з тим, що команду покине його найкращий гравець і капітан Чарлі Адам.

Шотландський півзахисник, якого “помаранчеві” в 2009 році придбали у "Рейнджерс" всього за 0,5 млн. фунтів, своєю грою в минулому сезоні привернув до себе увагу безлічі англійських клубів. Адама намагалися викупити у "Блекпула" ще взимку. Але тоді керівництву клубу вдалося втримати шотландця в команді.

Після вильоту "Блекпула" в Чемпіоншип Чарлі Адам заявив, що хоче продовжувати грати в Прем'єр-лізі і відкритий для пропозицій. “Помаранчеві” довго чинили опір такому рішенню свого кращого гравця, але в результаті зрозуміли, що це неминуче, і оголосили ціну за футболіста. "Блекпул" готовий розлучитися з Адамом за 9 млн. фунтів.

Головним претендентом на нього вважається "Ліверпуль", який через кілька днів збирається запропонувати "Блекпулу" вищевказану суму. Перешкодити купити Адама мерсисайдцям намагатимуться "Астон Вілла" і "Тоттенхем".