УКР РУС

Бланко Лещук: Чуток про мою натуралізацію багато, але з Шевченком я не розмовляв жодного разу

30 травня 2017 Читать на русском

Форвард Шахтаря Густаво Бланко Лещук розповів про свої враження від першого чемпіонства, а також зізнався, що ніколи не розмовляв з Андрієм Шевченком на предмет своєї натуралізації.

"Я дуже задоволений тим, що опинився в Шахтарі, це великий клуб. Радий, що ми стали чемпіонами і в першу чергу, я хотів би подякувати моїм партнерам по команді і всьому технічному персоналу Шахтаря. Ми разом провели велику роботу. Багато людей дзвонили, вітали, мені дуже приємно і я дуже радий цьому.

Хочу зіграти у Лізі чемпіонів, я давно про це мріяв і прагну показати себе з найкращої сторони, адже цей турнір знають в усьому світі.

Щодо чуток про мою натуралізацію, то їх було дуже і дуже багато, про неї говорять всюди, але ніяких сигналів від тренерського штабу збірної я поки не отримував. Так, це було б для мене цікаво. Якщо в збірній у мені дійсно зацікавлені, то я охоче познайомився б ближче з тренерами, поспілкувався. Я, звичайно, знаю про Андрія Шевченка багато, я добре знаю його як гравця. Мені розповідали, що він хороша людина, цікава особистість, але я ще поки з ним не розмовляв жодного разу", – сказав Бланко Лещук.

Шевченко: Моя думка щодо натуралізації Марлоса не змінилась