УКР РУС

Блан: Знаємо, що у "Шахтаря" ціла орда бразильців

29 вересня 2015 Читать на русском

Головний тренер ПСЖ Лоран Блан заявив, що знає про "Шахтар" майже все та розповів як парижани та "гірники" побудують гру у завтрішньому протистоянні.

"Ми детально вивчили "Шахтар", але я б не виділяв нікого персонально. У суперника всі атакувальні гравці - небезпечні. Для нас головне завтра зіграти в свою гру й здобути очки.

Завтра команди намагатимуться вибудувати гру від оборони. Так, і ми, і "Шахтар" мають свою філософію гри, але вирішальним завтра буде гра у захисті. Кому вдасться надійніше зіграти біля своїх воріт, той і матиме більше шансів перемогти.
 
Кавані коли прийшов у клуб, забивав впродовж шести місяців. Так, що назвати цей старт якийсь особливий - неправильно. Нам пощастило, що ми маємо двох нападників найвищого класу.
 
Делікатна тема з уболівальниками. Але ми не вправі приймати такі рішення, ми гравці й свою справу робимо на полі. Запрошуємо українців у Париж, ми їх там приймемо гостинно.
 
"Шахтар" потужна команда із своєю філософією. У них ціла орда бразильців і чудовий тренер із своєю музикою в голові та філософією. Команда грає в красивий футбол і створює проблеми грандам європейського футболу.
 
Давіда Луїса навмисне не випустив з "Нантом", бо він мав проблеми зі здоров'ям. Чекаю останнього тренування і сподіваюся, що вже все добре. З іншими гравцями все добре і в мене не просте завдання вирішити, хто вийде зі старту, а хто залишиться на лаві запасних.
 
Ми приїхали грати у футбол. Наша мета показати видовищну гру й перемогти. І граючи у футбол, ми повинні абстрагуватися від усього, що навколо нас. Так, у Донецьку прекрасна база і стадіон. Я пам'ятаю його ще коли був наставником збірної.Та потрібно продовжувати грати у футбол", - розповів Лоран Блан на передматчевій прес-конференції.
 
Про все найцікавіше перед матчем "Шахтар" - ПСЖ дізнайтеся у режимі LIVE.