УКР РУС

Битва "фармацевтів" та "кобальтових" або скільки заб'є "Баварія". Анонс 21 туру Бундесліги

15 лютого 2014 Читать на русском

Хтось таки втратить перші очки у протистоянні у Леверкузені і чи зуміє "Фрайбурґ" вкусити у Мюнхені "Баварію".

"Хофенхайм" - "Штутґарт"
"Без страху" стартував "Штутґарт" у матчі проти "Ауґсбурґа" і проявив себе "єдиним колективом", принаймні так вважає менеджер команди Фреді Бобіч. Проте після першого пропущеного гола все пішло не за планом. "Тіла перестали слухатися гравців і командою опанувала апатія", - аналізує Бобіч. Поразка 1:4 у попередньому турі стала вже четвертою поспіль для швабів, тож "Хофенхайму" після нічиєї з "Фрайбурґом" буде нелегко у грі зі злим "Штутґартом".

"Борусія" Д - "Айнтрахт" Ф
Нарешті ми побачили "стару "Борусію"", тішився після перемоги над "Вердером" форвард команди Роберт Лєвандовскі, який оформив дубль. "Найкраще все таки, аби я у кожній грі забивав по голу", - вважає Лєві. З такими планами друге місце не повинно бути під загрозою. "Айнтрахт" у попередньому турі полегшено зітхнув після перемоги над тезками з Брауншвайґа. У Дортмунді підопічні Арміна Фе задовольняться і нічиєю.

"Баварія" - "Фрайбурґ"
І "Нюрнберґ" не зупинив "Баварію", хоча на це були спрямовані всі зусилля.  "Нюрнберґ був дуже агресивним, діяв жваво і швидко переходив в атаку. У нього було зо два-три шанси для взяття воріт", - визнав після матчу Пеп Ґвардіола. Тож як повинен зіграти "Фрайбурґ" та ще й в гостях, аби забезпечити собі хоча б очко? Чи не реторичне запитання?

"Брауншвайґ" - "Гамбурґ"
Останній приймає передостаннього. Для господарів поєдинку - це чи не останній шанс зачепитись за Бундеслігу, адже відстань між суперниками становить чотири очка. "Шанси щораз зменшуються", - розуміє ситуацію наставник "синьо-жовтих" Торстен Ліберкнехт. Обидва суперники у попередньому турі з'їли по три "сухарики", тож тепер схочуть трохи "розмочити" такий "пайок".

"Вердер" - "Борусія"М
Лише уболівальники, напевне, здатні врятувати "музикантів" від вильоту, як минулого сезону. "Нам потрібна підтримка уболівальників. Вважаю, що на відміну від інших команд, така підтримка нам просто необхідна", - каже наставник "Вердера" Робін Дут. Непереливки й "лошакам", які приїхали в гості з пасивом у три поразки на старті другого кола. Цікава битва!

 "Байєр" - "Шальке"
У попередньому турі "фармацевти" потіснили ще одного претендента на місце у зоні Ліги чемпіонів з Ґладбаха завдяки мінімальній перемозі. До п'ятого непрохідного місця вже 10 очок. "Зрозуміло, що в іграх з прямими конкурентами дуже важливо здобувати по три очка", - розуміє ситуацію капітан команди Сімон Рольфес. "У перших трьох іграх ми добре зіграли, набравши 9 очок. Нарешті ми стали командою", - продовжує Рольфес. З таким настроєм "Шальке" буде нелегко, хоча у "кобальтових" також максимальний показник у цьому році. Крім того, у "Шальке" неймовірне бажання наздогнати "Байєр", який втік лише на п'ять  очок.