УКР РУС

Захисник Маріуполя Білий: Не беру до уваги розмови про перемогу над Динамо

21 листопада 2017 Читать на русском

Захисник Маріуполя Максим Білий прокоментував перемогу своєї команди над Карпатами (0:1) та вирішення конфлікту з Динамо.

"Очікувалася важка гра. Багато факторів посприяло цьому, дорога до Львова зайняла у нас майже добу, поле також було важким. Ми чекали непростої гри, з великою кількістю єдиноборств і розуміли те, що багато моментів у нас не буде. В першу чергу ми повинні були забивати, що в принципі вдалося. Добре, що вдалося перемогти, чого так давно не виходило зробити. Вся команда зараз задоволена результатом.

Зайцев: Суперник 1 раз пробив по воротах, і Карпати програли – деяким з церкви треба не виходити

Карпати не награли на поразку? Може, нам в чомусь і пощастило. Але, я з упевненістю можу сказати про те, що сьогодні всі старалися і викладалися по максимуму. Карпати не награли на поразку, але і для нас ця перемога не стала випадковою.

Як має вирішитися конфлікт Маріуполя та Динамо? Чесно, трошки набридла вже ця тема. Особисто я поки не беру до уваги будь-які розмови про перемогу.

Санін: Маріуполь відправив у Динамо претензію на компенсацію шестизначної суми

Тобто, очки за перемогу в цій грі ще не в скарбничці Маріуполя? Так, поки я їх не беру до уваги. Але хочеться, щоб по швидше вся ця ситуація вирішилася", – цитує Білого Profootball.

Нагадаємо, в матчі 16 туру УПЛ Маріуполь на виїзді виграв у Карпат з рахунком 1:0.