УКР РУС

Білий: "Зоря" не розуміла, що я хочу рухатися далі

2 серпня 2015 Читать на русском

Новачок "Хайдука" Максим Білий в інтерв'ю хорватському журналу Naprid Bili розповів про свої стосунки з луганською "Зорею", а також про події в Україні.

"Я хотів щось змінити в своїй кар'єрі, хотів чогось стабільного. Не хотів залишатися в Україні. Я грав у складі луганської "Зорі" протягом чотирьох років. Отже прийшов час змін. Я дуже хотів грати за кордоном, щоб відчути якісь нові емоції.

Коли отримав пропозицію від хорватської команди, я зробив свій вибір... Щодо фінансів, то в Україні платять більше, але я одразу відгукнувся на пропозицію "Хайдука". "Зоря" не розуміла, що я хочу рухатися далі. Європa, світ. Я дізнався про можливість приєднатися до команди зі Спліту, і сам дав вказівку агенту. Тоді до Києва приїхав спортивний директор хорватського клубу Горан Вучевіч, і ми швидко узгодили умови контракту.

В Україні зараз війна. Луганськ в зоні бойових дій. Місто зазнало пошкоджень та руйнувань, саме тому моя "Зоря" переїхала до Запоріжжя. Там мирно та нормально, і ми звично живемо та працюємо, але ми не у себе вдома, і це є великою бідою для всіх людей з Луганська. Щоправда донеччанам не легше, навіть гірше, а в Криму відбулася чиста анексія. Його забрали росіяни. Я не хочу говорити про це. Я не займаюся політикою", - розповів Максим Білий.

Читайте також: Мілевський навчає Білого жити по-хорватськи (ФОТО)