УКР РУС

Білий: В Росію поїду тільки в крайньому випадку

29 грудня 2016 Читать на русском

Колишній захисник "Зорі" Максим Білий розповів про варіанти продовження кар'єри.

– Максиме, після повернення з Хорватії ви тренувалися з "Зорею", але контракт так і не підписали. Де будете грати в 2017 році?

– Де опинюся, поки ще не знаю. Є інтерес з боку чотирьох або п'яти команд. Але поки без конкретики. Вони поки думають, але, звичайно, хочеться, щоб швидше все вирішилося. Дуже скучив за футболом, за матчами, за атмосферою в роздягальнях. Однозначно важко не грати і бути без футболу.

– Чи розглядаєте ви пропозиції з України чи тільки з-за кордону?

– Українських команд на горизонті немає, всі варіанти із зарубіжжя.

– В Росію поїдете грати?

– В Росію поїду тільки в крайньому випадку, якщо взагалі не буде де грати. Але думаю, такого не станеться. Нічого не маю проти трансферів в російські клуби. Люди грають там в футбол, і нічого поганого не роблять. Але мені особисто більше хочеться грати в Європі, тому варіанти з Росією не розглядаю.

– Після "Хайдука" ви повернулися в Україну. Чи були варіанти залишитися в складі "картатих"?

– Були. Але я сам захотів піти. Там мені злегка почали натякати, що я не потрібен і грати не буду. Тому і вирішив змінити команду. Хоча, думаю, поспішив з цим рішенням. Але це вже минуле і я не шкодую. У них в клубі зараз знову змінився тренер. В "Хайдуку" кожні півроку міняються наставники. Знову незрозуміло що. Так що, думаю, якщо не влітку, то взимку б точно пішов з команди.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу