УКР РУС

Bild відправляє Коноплянку в Шахтар. Правда чи вигадка?

3 січня 2018 Читать на русском

Хавбек Шальке Євген Коноплянка досить несподівано став об'єктом трансферних чуток у Німеччині, за якими його відправляють у донецький Шахтар.

Bild продає Коноплянку у Шахтар

Сенсаційну інформацію про можливе повернення 28-річного українця на батьківщину поширило видання Bild. Німецький таблоїд, посилаючись на українські ЗМІ, відправив Коноплянку у донецький Шахтар.

Можливий сенсаційний трансфер Шахтаря – український футболіст

"Українські ЗМІ повідомляють, що Коноплянка може покинути Шальке вже у зимове трансферне вікно. Українець, який заробляє у Шальке трохи менше 5 млн євро у рік, ще повинен провести перемовини з Шахтарем", – пише Bild.

При цьому, німецьке видання аргументує інформацію про трансфер Коноплянки у Шахтар можливим відходом з донецького клубу Бернарда. Саме бразильця начебто повинен замінити Євген.

На цьому Bild не зупиняється та припускає, що Шальке вже знайшов заміну Коно у особі півзахисника Ювентуса Марко П'яци. І справді, німецький клуб активно цікавиться хорватом, якого, за інформацією італійських ЗМІ, прагне орендувати до кінця сезону 2017/18. Усе начебто сходиться, якби не одне "але"...

Шальке спростовує чутки

Спортивний директор Шальке Аксель Шустер миттєво відреагував на чутки про можливий відхід Коноплянки. Коментуючи виданню Derwesten трансферні плани "кобальтових" на зиму, Шустер дав однозначну відповідь на інформацію Bild про українця: "Ми не відпустимо його".

Що ж, Коноплянка не надовго затримався у Шахтарі, а може ця історія ще отримає несподіваний поворот?