УКР РУС

Біль у животі від центрального матчу? Анонс матчів 25 туру Бундесліги

15 березня 2014 Читать на русском

Чи вплине професіональна трагедія Хьонеса на чинного чемпіона та заболить живіт у наставника "Майнца"?

"Хофенхайм" - "Майнц"
"У нас не повинен збільшитись біль у животі", - пояснив наставник "Майнца" Томас Тухель після нічиєї у Берліні з " Гертою" (1:1). "Мусимо змиритись і з нічиєю",  - додав 40-річний наставник "05-их". Звісно, втрату очок ще можна компенсувати і потрапити у Лігу Європи, зважаючи на вчорашню поразку "Ауґсбурґа". А господарі поєдинку неодмінно захочуть реабілітуватись за розгром у Ґельзенкірхені.

"Борусія" Д - "Борусія" М
Завдяки мінімальній перемозі над "Фрайбурґом" "чорно-жовті" вимостили собі шлях для другого місця.  "Ми задоволені трьома очками. Ми хочемо якомога далі відірватись від переслідувачів", - тішився після того матчу автор гола Себастіан Кель. Рух у турнірній таблиці очевидний і для "лошаків". Щоправда, підопічні Люсьєна Фавра вибрали  рух у протилежному керунку. Після поразки від "Ауґсбурґа" команда з Ґладбаха у 2014 році опустилася з третього на восьме місце. "Тепер ми повинні боротись, не покладаючи рук", - стимулює Фавр своїх хлопців. Цікавий за драматичністю поєдинок.

"Брауншвайґ" - "Вольфсбурґ"
Наставник "синьо-жовтих" Торстен Ліберкнехт досі не відає, де зупиняться його хлопці на фініші. І справді, quo vadis, "Брауншвайґ"? "Для нас має значення кожне очко, за яке ми боротимемося у кожному матчі", - каже Ермін Бікакчіч, який приніс своїй команді важливе очко у грі зі "Штутґартом". У "вовків" є ще навіть шанси потрапити у Лігу чемпіонів, тож кожна втрата таких дорогих залікових буде трагедією. Також надзвичайно принциповий поєдинок.

"Герта" - "Гановер"
Перебуваючи на дев'ятому місці, берлінська команда у випадку перемоги зможе за сприятливих умов потрапити на шосте місце, яке вона протринькала у минулому турі через нічию. Цілком протилежне завдання у "Гановера", якого від перехідного місця відділяють шість очок. "Мене дратує результат", - сказав після нічиєї з "Байєром" наставник "96-их" Тайфун Коркут. Щоб уникнути нервового зриву, варто перемагати у Берліні.

"Вердер" - "Штутґарт"
"Музиканти" на 11 місці з активом у 28 очок. У гостей поєдинку критична ситуація: шваби з 20 очками висять над перехідним 20-очковим місцем. Після нічиєї зі "синьо-жовтими" боси "Штутґарта" звільнили Томаса Шнайдера та покликали на порятунок Хууба Стевенса. Який буде дебют голландця?

"Баварія" - "Байєр"
За суттю, цей поєдинок мав би стати центральним. Проте, насправді, це може бути лише оманою, адже зустріч першого і четвертого у турнірній таблиці може перетворитись на зустріч чемпіона і аутсайдера. Такі припущення можна зробити, проаналізувавши "успіхи" гостей з Леверкузена в останніх матчах. Зовсім інша річ була у першому колі, коли у Леверкузені відбулася зустріч другого та третього з віддалю між собою у лише одне очко. Тоді "Баварії" вдалось врятувати нічию. Тепер "врятувати нічию" звучить трохи дивно. Бундесмашина Ґвардіоли змітає на  своєму шляху всіх: і великих, і малих, і нещасних...І наостанок, риторичне запитання: Чи не вплине на гру хлопців з Мюнхена скандал з колишнім президентом клубу Улі Хьонесом?

"Гамбурґ" - "Нюрнберґ"
"Гамбурґ" на перехідному місці з 20 очками, а "Нюрнберґ" перебуває вище на віддалі однієї перемоги. Про інтригу у низах розмірковувати даремно. Планам господарів покинути небезпечну зону гості таки противитимуться: "Це для нас великий шанс втекти подалі від дна турнірної таблиці".

"Айнтрахт" - "Фрайбурґ"
Чи не остання спроба хлопців з побратима Львова врятуватись у  Бундеслізі. У хлопців з Вільного Міста 19 очок і вони у зоні вильоту на передостанньому місці. В "орлів" 26 очок і питання прописки у вищому ешелоні також ще не вирішене. Цікава дуель.