УКР РУС

Біба: Нову схему "Динамо" цікаво подивитися проти "Шахтаря" чи в Лізі чемпіонів

9 квітня 2017 Читать на русском

Легендарний екс-гравець "Динамо" Андрій Біба поділився очікуваннями від матчу киян проти "Олімпіка" в 24-му турі УПЛ.

"Останнім часом матчі "Динамо" з "Олімпіком" складаються непросто – "динамівці" досягають переваги лише на останніх хвилинах. Як на мене, так не має бути. У команди рівня "Динамо" складні матчі можуть бути лише з "Шахтарем".

"Динамо" за 20 хвилин потрібно вирішити результат зустрічі, й після цього грати без напруги та тиску у свій футбол – тоді не буде жодних питань.

Зараз команди на полі б'ються, борються, чіпляються, "кусаються", кістьми лягають, у підкати стеляться, працюють – роблять усе, що завгодно, лише не грають у футбол. А популярність футболу полягає саме в тому, що це гра! У яку можуть грати й старі, й малі.

Гра "Динамо" у 3 центральні захисники? Цю схему було б цікаво подивитися в матчах з "Шахтарем" або в Лізі чемпіонів.

Зараз усе по-іншому, ніж коли ми грали. Тренери використовують ротацію, змінюючи склад залежно від матчу. Раніше грало 11 людей, і заміна 1-2 гравців вважалася величезною подією. Футболіст повинен був знати кожен найдрібніший маневр свого партнера, відчувати його на відстані та розуміти з напівпогляду – кожен такий нюанс був відпрацьований до автоматизму, особливо в захисті", – цитує Бібу офіційний сайт "Динамо".

"Динамо" – "Олімпік" та ще три недільних матчі 24-го туру УПЛ. Анонс

"Динамо" – "Шахтар": Матч 26 туру офіційно перенесений на 21 квітня

, а також у Viber