УКР РУС

Безус відреагував на можливість залишитися без Ліги чемпіонів – Бельгія вирішила не догравати сезон

6 квітня 2020 Читать на русском

Український півзахисник Гента Роман Безус розповів про можливе завершення сезону в чемпіонаті Бельгії.

"В Бельгії дозволено виходити на пробіжки. Поки карантин до 15 квітня. Але після, можливо, ще на місяць продовжать і зроблять більш суворими. Поки пробіжки можливі. Пересування по країні обмежене. Деяким хлопцям дали дозвіл на відвідування бази.

Соболь із "золотом", а Яремчук, Безус та Пластун в Лізі чемпіонів – Бельгія першою в Європі завершить сезон

Нам прислали програму на два тижні для тренувань. Раз на тиждень збираємося на базі, працюємо маленькими групами по 4 людини. Працюємо на дистанції з м'ячами. Іноді телефонують лікарі, цікавляться станом.

У нас були різні сюжети подальшого сезону. Говорили, що можемо до червня тренуватися. Потім могла бути одна зустріч, нас би відпустили у відпустку. Зараз начебто вирішили закінчити сезон, але офіційного рішення або нагородження ще не було. Нам конкретно не дали відповіді. Я запитав у клубній групі, чи правда, чи сезон закінчений. Один з директорів сказав, що правда. Ми почали один одного трохи вітати, що на наступний рік кваліфікація ЛЧ буде.

Гравці збірної України ризикують залишитись без єврокубків на наступний сезон – УЄФА зробив суворе попередження Бельгії

А наступного дня прочитали, що УЄФА хоче заблокувати це рішення. УЄФА теж зрозуміти можна, але нам конкретної відповіді не дали. Поки сказали, що до червня ми повинні перебувати на місці і тренуватися", – сказав Безус в ефірі програми Великий футбол.