УКР РУС

Безус: Радий, що Ворскла завоювала бронзу

24 травня 2018 Читать на русском

Український півзахисник Сент-Трюйдена Роман Безус розповів про свої емоції від завоювання Ворсклою бронзи чемпіонату України та про справи в Сент-Трюйдені.

"Статистика в Бельгії непогана. Граю нормально. Пов’язано з довірою тренера. Я роблю на полі те, що люблю робити, кайфую від гри. Отримую задоволення і це позначається на результативних діях. Був період, коли Генку забив зі штрафного. І ще непогано зіграв у деяких поєдинках. Але невдовзі травмувався. Після пошкодження необхідний був час, щоб знову завоювати місце в старті.

Безус: Хочеться, щоб у збірній України на мене розраховували

Потім ще й було вилучення. Тільки почав грати, забив м’яч – вилучення. Якось все не було везіння. Далі була розмова із головним тренером щодо мого статусу в команді і довіри загалом. Після розмови він почав давати мені більше ігрового часу. Статистика говорить за все.

Ворскла? Так, дивився всю гру з Зорею, вболівав, переживав за них. Дуже радий, що Ворскла завоювала бронзу після 21-річної паузи. Хлопці молодці. Знаю, які проблеми в клубі. Сподіваюся, що з ними розрахуються", – цитує Безуса FootballHub.